Kosten en vergoeding osteopathie

De kosten voor een osteopathie behandeling vindt u hieronder. Mocht u twijfelen of osteopathie voor u geschikt is dan kunt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek zonder behandeling.

Prijzen:

  • € 96,- standaard consult
  • € 50- € 65,- kort consult

Betaling van het osteopathisch consult kan met PIN of contant voldaan worden na de behandeling. Meestal worden de kosten voor osteopathie geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekering.

U heeft geen verwijsbrief nodig voor een osteopaat. Ik adviseer u wel om met uw klachten eerst naar de huisarts te gaan voor u een afspraak met mij maakt.

Vergoeding van kosten osteopathie door uw zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars bieden een vergoeding voor de kosten van osteopathiebehandelingen onder de alternatieve geneeswijzen of beweegzorg binnen de aanvullende verzekering, onder de voorwaarde dat de osteopaat staat ingeschreven bij een beroepsvereniging die wordt erkend door uw verzekeraar. Bekijk voor uw situatie altijd de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.
Afspraak afzeggen

Wanneer u de afspraak wilt afzeggen, doet u dit dan tenminste 48 uur van tevoren, anders zijn we helaas genoodzaakt de kosten bij u in rekening te brengen.

U kunt hier contact opnemen voor het maken van een afspraak