Caroline Dudink, uw osteopaat

Uw osteopaat Caroline DudinkSinds januari 2009 werk ik als osteopaat in Haarlem. In September 2009 heb ik mijn eigen praktijk in Haarlem geopend.

Ik ben eerst 15 jaar met veel plezier werkzaam geweest als verpleegkundige. Toen ontstond het gevoel dat ik de mens van een ander gezichtspunt wilde benaderen meer vanuit de eigen kracht. Ik wilde ontdekken hoe ik iemand zo weer in balans kon krijgen. Ik heb naast de verpleegkundige studie verschillende andere studies gevolgd o.a. ergotherapie, natuurgeneeskunde en verschillende richtingen in lichaamswerk o.a. Trager. Na een auto-ongeluk moest ik enige tijd revalideren. Dat ongeluk maakte een einde aan mijn carriere als verpleegkundige. Ik kwam toen in aanraking met osteopathie en heb daar zoveel aan gehad dat ik ook andere mensen op die manier wilde helpen.

Opleiding

Ik heb de 6-jarige studie bij College-Sutherland gevolgd en afgesloten. De osteopathie is een holistische geneeswijze die er vanuit gaat dat de mens zelf genezende krachten bezit die enkel een subtiele prikkel nodig hebben om in werking te komen. De behandeling zorgt voor een beter lichaamsbesef waardoor je bewuster wordt van hoe je lichaam werkt en wat voor reacties je lichaam geeft op interne en externe prikkels. Het is daarom een behandeling die ook inzet van de client vraagt. Precies de zienswijze van waaruit ik graag wilde werken. Daarnaast werk ik soms met kruiden en voedingsadviezen om het genezingsproces te stimuleren.

Nascholing

U kunt hier contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak

Maak een afspraak Blog